آیین اختتامیه دومین جشنواره علمی –پژوهشی
آیین اختتامیه دومین جشنواره علمی –پژوهشی اساتید استان البرز و همایش «خانواده، معنویت، آسیب ها و چالش های پیش رو» مورخ 21 اسفند ماه 1401 برگزار گردید.
معاونت پژوهش موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه گزارش داد: به حول و قوه الهی جشنواره علمی –پژوهشی اساتید با هدف ترغیب، تشویق و حمایت از آثار علمی اساتید در سطح استان البرز با استقبال بالایی روبرو شد و بیش از 33 اثر از اساتید؛ در بخش مقالات 21 اثر، در بخش پایان نامه 11 اثر و طرح پژوهشی یک اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال گردید. که در مجموع 21 اثر به مرحله ارزیابی تفصیلی راه پیدا کرد و مورد ارزیابی نهایی قرار گرفت. مهم ترین ملاک های داوری آثار پس از رعایت اصول و قواعد پژوهش خلاقیت و نوآوری و همچنین رویکرد اجتهادی در استخراج مسئله بود. که از این تعداد 6 اثر حائز رتبهی جشنواره شناخته شد.
ایشان اذعان کرد: هدف از برگزاری همایش «خانواده ، معنویت ، چالش ها و آسیب های پیش رو »، این است که خانواده، بهعنوان رکن بنیادین جامعه انسانی، نقش مهمی در سلامت اجتماع بشری دارد و نهاد خانواده همواره محمل فرهنگ های گوناگون و یا محل آغاز حرکت های بزرگ علمی، سیاسی و فرهنگی بوده است؛ بنابراین بدون توجه به آن هرگز نمی توان به سلامت روحی و کمالی فرد یا جامعه انسانی اندیشید.با توجه به اهمیت و ضرورت این موضوع از مدیران، معاونان پژوهش و طلاب درخواست گردید که مقالات مرتبط با این موضوع را به دبیرخانة همایش ارسال نمایند که از میان مدارس علمیه استان، 38 اثر در این همایش شرکت دادند که 20 اثر به مرحله ارزیابی نهایی راه پیدا کرد و از بین آثار سه اثر، دو مقاله در مقطع سطح 2 و دیگری در مقطع سطح 3 به عنوان برگزیدگان این همایش معرفی شدند.
خانم دکتر عبدلی، مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه گفت:خانواده امروزی بهتبع فرهنگ جهانیسازی، آماج نفوذ و گسترش فرهنگ مادیگرایانه جهان غرب قرار گرفته است؛ فرهنگی که میکوشد هر روز آن را به نام تمدن، از دین و معنویت دور کند؛ چرا که تمدن غربی بر اساس انسان محوری و دنیاگرایی است و همواره خود را از ارتباط با آفریننده جهان و معنویت و اخلاق بینیاز می بیند و اجرای قوانین الهی را در جوامع برنمی تابد.
ازاینرو بحث معنویت در خانواده تلاش ویژهای را می طلبد، تا بتوان به این وسیله، بر کمال و تعالی خانواده و در ادامه، کمال و سالمسازی جامعه و افراد آن افزود.
آقای کریمی مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان البرز گفت: برگزاری چنین همایش ها و جشنواره هایی بسیار حائز اهمیت می باشد زیرا مقالاتی که به همایش ها ارسال می گردد؛ باید از مسائل و مشکلات جامعه گره گشایی کند.
استاد مدعو جناب آقای سرهنگ خورشیدی در اهمیت و ضرورت شناخت مسیر آرمانی انقلاب اسلامی در راه تمدن سازی گفتند:علم همراه اخلاق، مادیات همراه با معنویات و دین و قدرت سیاسی همراه با عدالت نیاز می باشدو در ادامه به مراحل و موانع تمدن سازی پرداخت.
در پایان از منتخبان اثر جشنواره و همایش با اهدای هدیه و لوح سپاس تجلیل و قدردانی به عمل آمد.