معارف_مهدویت
معارف مهدویت
قسمت_دوم
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر در مهارف الهیه، که اسلام به آن دعوت میکند دقت کنیم خواهیم دید که از سایر شریعت های آسمانی دقیقتر و کاملتر است و همچنین شرایط و قوانین عملی اسلام؛ متعالی ترین و دقیق ترین قوانین اند. در دقتّ این قوانین، همین بس که از کوچکترین حرکات و سکنات فردی و اجتماعی انسان گرفته تا بزرگترین آن را، در نظر گرفته و همه را تعیین نموده و برای هر یک حد مشخصی، قرار داده و در عین حال تمامی اعمال، بشر، را براساس توحید تنظیم نموده که او را به سوی سعادت حقیقی سوق دهد.
در این میان آنچه امتیازی خاص به این دین و بخصوص مذهب شیعه بخشیده است، موضوع عصمت و صیانت نبی مکرم صلی الله و علیه و آله و سلم از سهو و خطا و نیز عدم تحریف قرآن کریم، اعتقاد به استمرار نبوت از طریق امامت و در نهایت اعتقاد به مهدویت با دید خاص خویش می باشد.
مهدویت در منظر شیعه یعنی اعتقاد و حیات شخصی معین و مشخص که در سال ۲۵۵ هجری قمری متولد شده و تاکنون امامت این امت را ولو در غیبت کبری و سپس با ظهورش تا قیامت، عهده دار می باشد. و در آخرالزمان پس از بروز تحولاتی، با برپایی حکومت عدل جهانی، احکام و معارف قرآنی را در گستره ی زمین به حاکمیت مطلق خواهد رسانید و همه انسانها را به صراط مستقیمِ موصل به قرب الهی دعوت کرده و همه را در این مسیر رهنمون و دستگیر خواهد شد.
… ادامه دارد.